Skip to main content

”Detta pris går till en marknadsförening som har fått publicitet långt utanför sin regions gränser.” Så inleder Sveriges Marknadsförbund sin motivering till att Göteborg utsetts till Årets marknadsförening 2017. Grattis säger vi!

Marknadsförbundets skriver så här i sitt månadsbrev:

Denna Marknadsförening har lyckats med konststycket att få in en 4 sidor lång artikel med foton i Dagens Industri. En bedrift som helt klart är värd att uppmärksammas.

Mest känt är föreningen för sina stora affärsnätverk: Partner- och Chefsnätverket som engagerar hundratals människor. Därtill arrangerar föreningen frukostseminarier och en återkommande heldag; Konvent Framtid med en mängd spännande talare. Aktivitetsnivån är minst sagt hög i föreningen. Många medlemmar i Partnernätverket uppskattar också den årliga hemliga resan.

Denna Marknadsförening växer stadigt i medlemsantal och har i dagsläget drygt 1.000 medlemmar. Föreningen stärker således sin position trots att den lokala konkurrensen är stenhård. En av de större aktörerna i denna region är Marknadscheferna som har fått känna på att de inte är ensamma om att stärka marknadschefens profession.

Så en stor eloge till personalen med Kristina Cohn Linde i spetsen som är värda all cred.”

Vi från Marknadsföreningen i Skellefteå skickar ett varmt och välförtjänt grattis till kollegorna!