Skip to main content

Vi står med jultindrande tankar och intensivt trippande fötter i december 2017 med blicken riktad mot 2018…

Skinkan väntar på att bli kokt, klapparna är nästan inslagna och juleljusen glimmar mot den vita vackra snön. Det gör att vi här uppe inte bara har ljus nu under den mörka årstiden, utan dessutom något som lockar fram barnet inom oss alla.

Vi gläder oss med allas framgångar under det gångna året och ser att det inte bara är snön som gnistrar utan även att vår framtid är ljus. Det är en spännande framtid vi går till mötes med stora omvandlingar i Skellefteå, men även inom Marknadsföreningen. Vi tar ett nytt grepp tillsammans med våra medlemmar som huvudrollsinnehavare 2018 – scenen är er!

Det gångna året var innehållsrikt. Det startade med nomineringar till Årets marknadsförare, program på BizBuz-veckan som kulminerade i Alvargalan där Biocool utsågs till Årets varumärke 2016. Under året anordnade vi även föreningens traditionella loungeträffar, Therese Kreisel efterträdde Joachim Mannberg som föreningens ordförande och vår nya hemsida publicerades. I ett dialogmöte med medlemmar på Bryggargatan diskuterade vi och fick goda tips inför verksamheten under kommande år.

Mitt i julruschen planerar vi nu inför BizBuz och Alvargalan 2018 där Årets varumärke 2017 kommer att hyllas. Varmt välkomna till The Great Northern på eftermiddagen 18 januari då det är vår eftermiddag och så ses vi förstås på Alvargalan 19 januari!

Vi ser fram emot ett nytt och spännande år då vår ambition är att knyta starkare band till våra medlemmar och att utveckla föreningsaktiviteterna för att bidra till fler framgångar för oss alla.