Skip to main content
Skellefteå Marknadsförening

”Det är när människor möts som det händer”

Välkommen till Marknadsföreningens lounge på Scandic den 15mars.

Skellefteå Marknadsförening

Lounge med temat digital affärsutveckling

Välkommen på Lounge den 15 mars på Scandic. Jimmy Nilsson med kollegor på Tromb guidar oss i det digitala landskapet och visar vilka möjligheter till digital affärsutveckling kan ge.

Tromb kommer att berätta om den trend som nu går tydligt mot en blandning av de virtuella och de riktiga världarna för att skapa en digitalt förbättrad och uppkopplad miljö. De går även igenom hur företag kan komma vidare i sina digitaliseringsfrågor och belyser de senaste trenderna.

Loungen är kostnadsfri

Loungen är kostnadsfri, mat och dryck finns till försäljning.
Datum och tid: torsdag 15/3, kl. 17.30-19.00.
Plats: Scandic, Skellefteå. Vi samlas i barområdet (lounge ni vet!) för inledande mingel.
Anmälan: senast tisdag 14/3 via e-post »
Loungen genomförs i samarbete med Scandic och Patrik Nordqvist, general manager, medverkar för att berätta Scandics nya satsningar.

Anmäl dig här

Tromb gjorde häromdagen en motsvarande presentation vid ett frukostseminarium hos PwC. Och det uppskattades.

Några kommentarer:
Oerhört intressant att få insikt om hur man på ett snabbt sätt kan arbeta med innovation i en process som snabbt tar en framåt. Jag tror att detta arbetssätt är nyckeln till att kunna möta upp internt inom den egna organisationen samt behov som kunder har.Sanna Lundström, Skellefteå Kraft


Intressant och pedagogisk föreläsning, även om jag känner till metodiken sedan tidigare:-). Förutom att en innovationssprint kan hjälpa till att utveckla affärsmodeller tror jag att den kan bidra till att utveckla hela organisationen.Anki Högdahl, Skellefteå Kraft