Skip to main content

Vi hälsar välkommen till en intressant lunchträff 25 april med Petter Mikaelsson och Hanna Karbin från No Plan B. Samtidigt passar vi på att kalla till vårt årsmöte som genomförs snabbt och effektivt i anslutning till lunchen.

Hanna och Petter kommer att berätta om idén bakom No Plan B och hur de jobbar. Som de själva säger på sin webbplats: ”Vi vill ge människor som vill mycket en möjlighet att lyckas som entreprenör. Vi driver en privat entreprenörskola där vi genom starka upplevelser skapar de insikter och färdigheter man behöver för att förändra världen. Till de elever som vill allra mest erbjuder vi delägarskap i något av våra företag. Företaget driver de efter sin utbildning som sitt eget, med mål att efter fem år vara majoritetsägare i ett lönsamt tillväxtföretag, utan annan investering än sitt eget arbete.”

Tid: onsdag 25 april, kl 11.00 – 13.00
Plats: Brygg CC
Program: 11.00 Marknadsföreningens årsmöte
11.30 Lunch & föredragning av Hanna Karbin och Petter Mikaelsson från No Plan B

Lunch: Soppa + bröd (smör/ost) samt bordsvatten och kaffe/te: 99kr/pers
Ingen förhandsanmälan krävs till årsmötet men anmäl gärna om vill ha lunch. Lunch betalas av deltagarna själva.
Meddela senast tisdag 24/4 kl 12.00 om ni vill köpa lunch: medlemsinfo@mfske.se

Vill du bli medlem eller har frågor om medlemskapet så svarar vi gärna på dessa frågor under mötet.

Petter Mikaelsson och Hanna Karbin från No Plan B.