Skip to main content

ÅRETS VARUMÄRKE

Skellefteå Marknadsförening presenterar stolt de nominerade till ÅRET VARUMÄRKE. Tack till allmänheten som lämnade in förslag, våra medlemmar som deltog på Nomineringsloungen och Atea som delar ut priset tillsammans med oss.

De nominerade är:

Svedjan Ost: Gediget hantverk och passion för det genuina har tagit Svedjan ost från det egna bordet hela vägen till gourmeters gom och landat i de noblaste (!) av sammanhang. Få andra företagare tonsätter sin produkt så snyggt att människor gärna åker långväga för ett musikaliskt möte mitt i vår vackra landsbygd.

Nordsken: Gränslöst, kreativt och med rötter i djup och svindlande fantasy skapar Nordsken ytterligare en dimension i Skellefteås förvandling och utveckling till en spännande och dynamisk framtidplats. På tröskeln till Hollywood har de öppnat dörren, inte bara till resten av världen, utan för alla som vill träda in i en gemenskap som inte känner några gränser.

Norrlands Bil: Med nya grepp och däck med perfekt mönsterdjup tar de fart in framtiden och lyfter samtidigt den stora frågan för framtiden: rekrytering på nya och innovativa sätt. Med positiv och hållbar energi har de utvecklats till ett framstående norrländskt varumärke som syns på såväl stora som små vägar – den gemensamma nämnaren är att de alla bär ut i stora världen.