Skip to main content

SMART MARKETING DAY, 20 Mars, 2019

Nu är det dags att lyfta en viktig dag! Den 20 mars är det Smart Marketing Day som arrangeras av en av våra medlemmar Dagar i Norr, där vi har ett samarbete kring programmet.

Styrelsen
Skellefteå Marknadsförening

Program

Läs mer om programmet och Smart Marketing Day här:

Vinn en biljett!

Du som är medlem i Marknadsföreningen i Skellefteå kan vinna en biljett till denna dag.

Lycka till!

Smart Marketing Day är en ny regional temadag som arrangeras av Dagar i Norr. Syftet med dagen är att öka insikten om kreativa och kostnadseffektiva metoder att nå ut på marknaden och förbättra kundlojaliteten.

Tanken är att tillföra kunskaper och inspiration som kan utveckla och effektivisera arbetet med att på olika sätt påverka sina kunder/marknaden. Vi vill även genom nätverkande och erfarenhetsutbyte bidra till utveckling, samarbete och kontakter mellan de som arbetar med sälj- och marknadsföringsfrågor i regionen. Målgruppen är i första hand de som ansvarar för marknadsföring/försäljning/kommunikation ute i företagen.