Skip to main content
Skellefteå Marknadsförening

Vem vill du ska vinna utmärkelsen Årets varumärke? Det är dags att nominera.

Här får du möjlighet att nominera företag som gjort ett digert varumärkesarbete det senaste året. Priset kommer delas ut på Alvargalan 2023

Vi kommer ha ett Afterwork med nomineringsmingel
Kom och träffa oss i styrelsen tisdag den 10 januari. Plats: Släpps snart.
Tillsammans med ATEA bjuder vi på enklare tilltugg (dryck bekostar du själv) och lämnar förslag på företag och verksamheter att nominera till Årets varumärke. Ingen föranmälan behövs – bara att dyka upp.

Det går även bra att skicka in nomineringsförslag, se till att göra det senast den 9 januari. Skicka ett mail till oss med ditt förslag. >> Nominera till Årets varumärke

Nominera så många företag eller organisationer som du och som du och ditt företag anser har gjort ett bra arbete med varumärket det gångna året.

Då delas priset ut
Priset för Årets varumärke delas ut på Alvargalan som går av stapeln 17 mars, 2023 i Sara Kulturhus. Prisutdelningen sker i ett samarbete mellan ATEA och Marknadsföreningen i Skellefteå.

Kriterier för Årets varumärke:

”Ett företag eller en organisation som genom en medveten strategi, byggt upp eller utvecklat ett varumärke, som berört och attraherat sin målgrupp. Priset ska stimulera och belöna skickliga varumärkesbyggare, samt ge ökad insikt om varumärkets betydelse för att utveckla en verksamhet, förbättra dess resultat och skapa goda förutsättningar för tillväxt”.