Skip to main content

Marknadsföreningen i Skellefteå

Lyssna på förra årets nominerade till Årets Varumärke

Texter från deras hemsidor:

Svedjan Ost

På en studieresa i Frankrike kom vi till en mjölkgård där man månat om den gamla gårdsbilden och även nyttjade äldre byggnader i verksamheten. Det gjorde intryck på oss. Fransk landsbygdskänsla kändes så rätt –  där. Därför har vi renoverat den lagård som inrymmer vårt gårdsmejeri på så vis att utvändigt ser den ut alldeles som förr – svensk landsbygd, medan den invändigt är mycket modern och ändamålsenlig.” Per och Johanna Hellström, Svedjans Ost

Nordsken

”Nordsken är en hyllning till människors fantasi och påhittighet med fokus på spel, kultur och kreativitet. Det är en inkluderande fest där vi möjliggör individers vilda fantasier. I Norden är Nordsken unikt i sitt slag. Ingen annan kombinerar olika former av kultur på det vis som Nordsken gör. I norra Sverige är Nordsken den enda stora mötesplatsen för den här typen av kultur. 2018 lockade Nordsken 8 600 unika besökare vilken gör dem till norra Skandinaviens största spelevent.”

Norrlands Bil

”Två föregångare slår ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av två parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944 och Müllers i Luleå 1946. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten.”

Hur har året varit?

Hur ska de fortsätta utveckla sitt varumärke?

Lyssna på deras berättelse om hur året har varit. Vad har de för framtida planer att fortsätta stärka sitt varumärke med?

Ta också chansen att ställa dina egna frågor. Dessa företag besitter på stora kunskaper från olika branscher.

Efter brainstormar vi tillsammans och lägger fram förslag på företag vi tycker passar in som nominerade till årets varumärke 2019.

Marknadsföreningen tillsammans med Atea

Bjuder in till Lounge på Scandic den 5 november. Kl 17.30.

Marknadsföreningen bjuder på lite tilltugg. Vill man ha mat och dryck finns detta att köpa på plats. Ingen anmälan krävs.

Välkommen.